Spread the news!

Het staat vast. The word is out.
Nu mag iedereen ingelicht worden over onze toekomstplannen.
Grootse plannen, van Stijn en mezelf, voor heel binnenkort, want in september is het eindelijk zover. Gedaan met periodiek afscheid nemen. Niet meer constant verlangen naar het voorbij vliegen van de tijd. Vanaf september stoppen we met het balanceren tussen eenzaam en dan weer fulltime koppel zijn. Na vier jaar worden we eindelijk samen uitgezonden op buitenlands avontuur.
Dat onze verhuis avontuurlijk zal zijn, dat is een feit. Tot op vandaag weten we dan ook enkel maar dat we in de loop van september zullen vertrekken. Wanneer of waar naartoe, dat is nog niet gekend. De kans is zelfs groot dat we dit pas enkele dagen voor ons afscheid zullen weten. Zelfs dan kan de vertrekdatum of bestemming nog last-minute wijzigen. Afwachten en flexibel zijn. Spannend!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s