Spread the news!

Het staat vast. The word is out.
Nu mag iedereen ingelicht worden over onze toekomstplannen.
Grootse plannen, van Stijn en mezelf, voor heel binnenkort, want in september is het eindelijk zover. Gedaan met periodiek afscheid nemen. Niet meer constant verlangen naar het voorbij vliegen van de tijd. Vanaf september stoppen we met het balanceren tussen eenzaam en dan weer fulltime koppel zijn. Na vier jaar worden we eindelijk samen uitgezonden op buitenlands avontuur.
Dat onze verhuis avontuurlijk zal zijn, dat is een feit. Tot op vandaag weten we dan ook enkel maar dat we in de loop van september zullen vertrekken. Wanneer of waar naartoe, dat is nog niet gekend. De kans is zelfs groot dat we dit pas enkele dagen voor ons afscheid zullen weten. Zelfs dan kan de vertrekdatum of bestemming nog last-minute wijzigen. Afwachten en flexibel zijn. Spannend!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s