One step closer.

Plots gaat het supersnel. Dat vier jaar wachten is binnen vier weken gedaan. Eerste bestemming? Hong Kong. Naar Stijn, want hij werkt er al sinds 10 juli. Ik kom hem oppikken, voor een welverdiende vakantie. Een laatste keer er echt van tussen uit, voordat hij aan een eerste torn van vijf maanden begint. Of dat in Hong Kong zal zijn? Waarschijnlijk niet. Als ze daar het project binnenhalen, zal het nog niet meteen van start gaan. Waar dan wel? Nog steeds geen idee. De rode draad door ons verhaal. Spannend!

Eerst die grote reis maken. In Azië met Hong Kong als vertrekpunt. Van daaruit kan je echt overal naartoe. Trektochten doorheen China, meer naar het Noord-Oosten richting Zuid-Korea of een rondreis in Japan. Richting Zuid-Oost-Azië met landen vol bounty-stranden zoals Thailand, Maleisië, Singapore of de Filipijnen. Opnieuw naar Indonesië, zalig relaxen in Bali. Of verder naar de Indische Oceaan voor de parel Sri Lanka.
Je hoeft er geen kaart bij te nemen om te weten dat Azië gigantisch groot is. Helaas zijn niet alle 31 landen van Azië een optie. De maand september is namelijk voor veel bestemmingen gelijk aan hevige moessonregens, tyfoons en cyclonen. Niet echt het weertje waar ik op dit moment naar snak. Door die povere Belgische zomer heb ik nood aan zon. Regen hebben we hier genoeg gehad.
Dus graag een cocktail van een zwoele 30 graden, felblauwe hemel, stralende zon, azuurblauw water en een fris pintje aub. Kwestie van niet veeleisend te zijn ;-).
Met behulp van Accuweather, Skyscanner en Booking.com zullen we onze trip wel à la minute kunnen regelen. Op naar de zon! Feest! Vakantie!
Alle, of toch bijna. Nog vier weken te gaan.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s