Vrouwenkamp 2016.

29 jaar en ik ga op kamp met de scouts. Met de oud-scouts. Enkel maar met de vrouwtjes. De mannen laten we thuis. Of in mijn geval in Hong Kong.
Een bende van 40. Naar De Haan. Het kustdorpje en omstreken zullen het geweten hebben. De passage van een meute ongeregeld, een laatste weekendje weg voordat de zomervakantie alweer te snel voorbij is. Tussen 25 en 70 jaar zijn we, in alle maten en vormen. Van alle soorten, de stille genieters, extraverte avonturiers en competitieve lolbroeken. Verwonderlijk of niet, maar dat klikt bijzonder goed.

Oké, het is een scoutskamp, maar eentje naar onze normen. Met echte bedden. Aparte kamers voor de snurkers. En goeie douches. Een gerieflijke keuken. Met vaatwas. Frigo’s met veel plaats voor veel frisse drank. Fruit bij het ontbijt. Cava. En een zonneterras. Meer vragen we niet.

Spelletjes spelen. Met de zoektocht naar de mol  de Haan als rode draad. Een mengeling van het betere denkwerk en meer sportieve uitdagingen. Wandelzoektocht naar Chinese tekens, raadsels oplossen, ei-gerelateerde-gerechten-kettingen bedenken, fotozoektocht op de dijk, zandsculpturen maken en reuze Jungle Speed spelen. Niet vergeten te hydrateren, met een glaasje cava, rosé of fris pintje. Het was tenslotte 30° en dorstig weer. Een fantastisch kamp. Een zalige afsluiter van mijn Belgische zomer. Bedankt kippetjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s