And so the story continues.

Februari is begonnen en we zijn…nog steeds in Milaan! Hoera, daar zijn we helemaal niet rouwig om :-). Stijn is nog een week aan het werk en dan neemt hij hier al zijn opgespaarde vakantie op. Superfijn, want de meisjes kunnen zo nog een eindje naar hun vertrouwde school blijven gaan. Bovendien is Lombardije opnieuw gele zone, wat weer wat meer bewegingsvrijheid betekent. De café’s &restaurants open tot 18u en we mogen ons opnieuw vrij verplaatsen binnen de provincie. Hallo daguitstapjes Como & Gardameer, hallo fietsen naar Pavia, hallo eens gaan cruisen met de auto (eens verder dan de supermarkt 2 km verderop)! Hopelijk duurt het deze keer langer dan één week, want op vrijdag wordt de Rt waarde geëvalueerd en speelt de Italiaanse overheid een partijtje twister. Linkervoet op geel, rechterhand op oranje en rechtervoet op rood. Het is de afgelopen weken al een heuse stretchoefening geweest. Alle kleuren van de regenboog, maar liefst van al géén, want wit is het ultieme doel. Dan wordt het terug zoals afgelopen zomer: alles open, geen beperkingen, los dan van het dragen van het verdomde mondmasker en het behouden van interpersoonlijke afstand. Helaas zijn we daar nog niet, e non vedo l’ora di tornare alla normalità!

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s