A new destination!

Nog 14 dagen en onze status quo is voorbij. We eindigen ons Italiaans avontuur in schoonheid, vanaf morgen wordt Lombardije zone wit. Dit betekent dat – afgezien van het dragen van mondmaskers en het behouden van sociale afstand – ons niets meer in de weg staat om terug te keren naar de normale realiteit. Nog een laatste keer zwemmen in het mooie Bagni Misteriosi, een etentje met Elien & Jan en een farewell-weekend met Malavika & Luca. Snif, het afscheid zal hard zijn! Daarna onze inboedel in de container laden en arrividerci la bella Italia. Speriamo da vederci presto!
Helaas heeft Stijn ons deze week al moeten verlaten. Duty called, hij is reeds op post. Onze nieuwe bestemming zal nog een pak warmer worden dan het nu al 30 graden warme Milaan. Hello zandbak! We gaan namelijk tot december/februari naar het Midden Oosten. Nee, niet naar het moderne Dubai, maar op een uurtje rijden ervan rijden, aan de zee van Oman ligt het meer rurale Fujairah, één van de andere Verenigde Arabische Emiraten. Eindelijk zitten we opnieuw samen op project met onze vrienden Michèle en Kristof, met wie we in Mozambique vertoefden. Nu zijn we samen drie dochters rijker, dus alvast één nieuw vriendinnetje voor de meisjes. Het nieuwe huis (met tuin!) en de Engelstalige school zijn reeds geregeld, dus waarschijnlijk zal het niet lang duren vooraleer we ons daar thuis voelen.
Het enige wat ik nog moet kopen zijn wat “aanvaardbare” jurkjes, want schouders en knieën bloot zijn helaas not done. Een ganse nieuwe garderobe dus, aangezien ik welgeteld maar één kledingstuk heb dat daar door de beugel kan. Qua plezier en vertier zullen we ons ook niet mispakken, er is een sportclub met allerhande activiteiten en de lokale liquorstore heeft wijnen van over de hele wereld in de aanbieding. Ik ben benieuwd!
Nu eerst een maand op verlof naar het mondaine Roeselare :-), wat quality-time inhalen met familie & vrienden. Het belooft een mooie zomer te worden!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s