Over Elise’s valise.

Sinds september 2016 ruilde ik, Elise, mijn West-Vlaamse thuis in voor een nieuw expatleven met mijn grote liefde Stijn. Na vier jaar te leven in een “twee maand uit – een maand thuis” regime, werd het tijd om op getrouwde basis de wereld rond te baggeren. Ons huis verhuurd, mijn werk opgezegd en afscheid genomen. Onze inboedel werd ingepakt en verhuizen naar het buitenland werd de realiteit.
Onze bestemming? Die is op voorhand telkens ongekend en voor een onbepaalde duur. Spannend, een beetje stress, aanpassen aan vreemde culturen, nieuwe opportuniteiten, de wereld stuk voor stuk verder verkennen. Een groot avontuur dat we samen met onze dochters Alixe en Maxime met heel veel goesting aangaan. Elise’s valise is mijn persoonlijke, eerlijke uitlaatklep. Korte schrijfsels over het expatleven. Veel leesplezier!