Warning! Heavy cargo!

Dat die lange vakantie in juni ons deugd gedaan heeft, mag je gerust in het vet zetten én dubbel onderstrepen. Sterker nog, het zalig stressvrij genieten van de rust en onbezonnenheid heeft letterlijk zijn vruchten afgeworpen. Een onverwachte schot in de roos. Een gelukzalige voltreffer. De mierenzoetste kers op mijn 30e verjaardagstaart.

Nu nog de 22 resterende weken van de voorspelde levertijd van het ultieme geschenk afwachten. Vol ongeduld, en dat van beide kanten blijkbaar. Momenteel is het nog een echte blinddate, met conversaties bestaande uit wrijfkes van onze zijde en plofkes van de binnenkant. Eind februari is het dan eindelijk zover, dan mag het uiterst welgekomen boontje uit het pakje tevoorschijn poppen.

Ja, we zetten ons expatleven verder met een extra valise (of misschien zelfs een twintig voet container). Hopelijk krijgen we vanaf het nieuwe jaar een vaste bestemming toegewezen. Met een planning die eens verder reikt dan een paar weken ver. ’t Zou alleszins een primeur zijn. Gelijk wat ervan komt, we zijn ondertussen al zodanig getraind in al dat getjool, dat we het sowieso wel zullen redden ;-). Als plan A er ten lange laatste niet door komt, hebben we nog steeds een plan B. ’t Zijn zorgen voor morgen.
Nu graag een virgin mojito of een glaasje kidibul, chin chin. De echte Thirsty Thirty champagne wordt om goede redenen nog een paar maand in de frigo bewaard!

9 gedachtes over “Warning! Heavy cargo!

  1. Elise, we zijn net als jullie in de wolken. Benieuwd wat voor boontje tevoorschijn zal komen. We waren al lang al het gissen met het team. Zou het niet… . Jawel! Dikke proficiat en het aftellen kan beginnen. Hartelijke groeten, Karline

    Geliked door 1 persoon

  2. Het boontje zal uiterst welkom zijn in huize Gadeyne in Roeselare. Wij zijn bobonne en bompa klaar! In plaats van 1 kamer vrij houden zullen het er 2 worden. Zo lang het expat life duurt.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s